Citroncheesecake
Gör såhär
Botten:
Sätt ugnen på 175 grader. Mixa havregryn och mandelmjöl till en finmalen konsistens. Arbeta samman detta med dadlar och smör. Tillsätt gärna lite utspädd ZERoh om degen är för tjock. Smöra en form och tryck ut degen i bottnen. Förgrädda i ca. 5 min.
Fyllning:
Separera äggvitorna och vispa vitorna till hårt skum. Vispa grädden separat. Vispa äggulor med stevia & ZERoh fluffiigt. Tillsätt sedan Philadelphiaosten. Blanda allt försiktigt och häll över den avsvalnade pajbotten. Ställ i frysen minst 2-3h.
Garnering:
Blötlagg gelatinbladen i kallt vatten. Pressa saften av citron och värm upp tillsammans med ZERoh Citron & Fläder och vatten. Rör ner de urkramade gelatinbladen i den varma vätskan och se till att dessa löser upp sig ordentligt i juicen. Ställ att svalna i rumstemperatur. När blandingen är kall, ta ut cheesecaken ut frysen och häll över juicen.